Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 238g1727kcal2.8g1g193.6g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g3571g12143kcal71.4g107.1g1250g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 3571g1381kcal117.9g100g53.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1429g200kcal27.1g5.7g7.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1191g3333kcal226.2g0.4g261.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37569kcal890.8g428.4g3532.4g0g
Valittu annoskoko10000g18785kcal445.4g214.2g1766.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g9392kcal222.7g107.1g883.1g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326918