Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 133g1179kcal0g0g133.3g0g
Sipuli (kuorittu)476g129kcal6.2g22.9g1g8.1g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.2g0.2g0.8g
Paprika, punainen238g61kcal2.1g11g1g4.8g
Oregano, kuivattu 4.8g15kcal0.5g1g0.5g2g
Basilika, kuivattu 4.8g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Timjami 4.8g14kcal0.4g1.3g0.4g1.8g
Sokeri 19g77kcal0g19g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.6g0.3g2.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3810g762kcal49.5g114.3g7.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2381g595kcal31g100g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 952g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g952g2876kcal181g1.9g238.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g952g1524kcal20g36.2g142.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14623kcal590.8g636.8g1060.6g43.8g
Valittu annoskoko10000g7311kcal295.4g318.4g530.3g21.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3656kcal147.7g159.2g265.2g11g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950