Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)437g131kcal4.4g26.2g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Vesi612g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light88g158kcal7.3g3.2g13.1g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.7g22kcal1g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g29.9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2527g1173kcal37.2g127.2g56.8g14.2g
Valittu annoskoko1264g587kcal18.6g63.6g28.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna632g293kcal9.3g31.8g14.2g3.6g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323