Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 4272g6523kcal824.4g0g358.8g0g
Lanttu 949g274kcal9.5g43.7g2.8g17.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g854g239kcal5.1g50.8g1.7g21.4g
Punaviini 712g502kcal2.2g1.4g0g0g
Hillosipulisäilyke 380g185kcal4.5g36g0.7g6g
Punasipuli, kuorittu, 100g759g205kcal9.9g36.4g1.5g12.9g
Lihaliemikuutio Maggi104g292kcal9.4g7.3g24g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1898g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.6g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16593kcal1741.2g374.4g779.8g118g
Valittu annoskoko10000g8297kcal870.6g187.2g389.9g59g
Annoskoko puolitettuna5000g4148kcal435.3g93.6g195g29.5g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260