Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)429g686kcal81.5g0g38.6g0g
Punajuuri 286g110kcal2.9g19.7g0.6g7.1g
Kaali, valkokaali114g24kcal1.4g3.9g0.2g2.4g
Pavut,ruskeat suolaliemess97g97kcal6.9g14.6g1.2g21g
Peruna, keskikokoinen 60g172g103kcal2.6g22.3g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.6g77kcal0g0g8.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g72g15kcal0.4g2.7g0.2g1g
Chili paprika punainen2.9g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g2272kcal193.2g135.8g99.6g69.4g
Valittu annoskoko1264g1136kcal96.6g67.9g49.8g34.7g
Annoskoko puolitettuna632g568kcal48.3g34g24.9g17.4g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259