Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)602g193kcal18.1g28.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g903kcal0g0g100.3g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g301g1008kcal48.7g150.5g22.9g40.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 221g671kcal19.3g122.2g4.2g30.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 33g106kcal9.5g2.3g6.5g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g5760kcal191.2g606.6g267.8g163.2g
Valittu annoskoko1264g2880kcal95.6g303.3g133.9g81.6g
Annoskoko puolitettuna632g1440kcal47.8g151.7g67g40.8g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528