Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 89g290kcal9.4g53.8g1.9g8.8g
Vehnäjauho, sunnuntai262g916kcal31.4g185.8g5.5g7.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)161g596kcal22.5g88.6g12.9g17.7g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 137g556kcal0g136.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g386g325kcal4.3g70.7g1.5g7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g161g1192kcal0g0g132g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g7804kcal136.8g1083.4g307.6g82.8g
Valittu annoskoko1264g3902kcal68.4g541.7g153.8g41.4g
Annoskoko puolitettuna632g1951kcal34.2g270.9g76.9g20.7g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099