Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g266g985kcal15.7g93.2g61.2g5.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g250g674kcal44.9g5g52.4g0g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.8g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma133g160kcal4.3g6g13.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g4184kcal158.6g281.8g268g30g
Valittu annoskoko1264g2092kcal79.3g140.9g134g15g
Annoskoko puolitettuna632g1046kcal39.7g70.5g67g7.5g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158