Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 225g30kcal3.6g0.9g0.7g2.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g137kcal0g0g15.2g0g
Kikherne säilötty Bonduelle450g585kcal29.3g90g13.5g22.5g
Broileri, rintafilee, nahaton 338g362kcal78g0g5.1g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g225g858kcal19.8g160.9g2.9g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2529g3966kcal263.2g507.2g75g79.6g
Valittu annoskoko1265g1983kcal131.6g253.6g37.5g39.8g
Annoskoko puolitettuna632g992kcal65.8g126.8g18.8g19.9g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202