Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus400g280kcal64g0g1.2g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 85g26kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g50g14kcal0.6g2.4g0g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 50g23kcal1g3.8g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2529g1031kcal154.6g33g25.6g11.6g
Valittu annoskoko1265g516kcal77.3g16.5g12.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna632g258kcal38.7g8.3g6.4g2.9g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612