Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)180g630kcal23g125.5g3.4g5.8g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 14g40kcal1.5g2g2.8g0.1g
Hirvenliha 122g137kcal25.7g0g3.6g0g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 225g103kcal6.7g10.8g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2529g1908kcal121.2g279g32g12.6g
Valittu annoskoko1265g954kcal60.6g139.5g16g6.3g
Annoskoko puolitettuna632g477kcal30.3g69.8g8g3.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639