Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g2106g7794kcal124.3g737.2g484.5g44.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g4213g1137kcal54.8g202.2g8.4g71.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1975g5332kcal355.5g39.5g414.7g0g
Hunaja 105g348kcal0.5g85.1g0g0g
Basilika, kuivattu 5.3g13kcal0.8g1.1g0.2g2.1g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma1053g1264kcal33.7g47.4g105.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 527g661kcal57.9g1.4g47.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33098kcal1255g2227.8g2121.2g235.8g
Valittu annoskoko10000g16549kcal627.5g1113.9g1060.6g117.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8275kcal313.8g557g530.3g59g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158