Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria500g1000kcal44g50g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix112g56kcal1.7g11.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g56g506kcal0g0g56.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g3332kcal98.2g164g254.4g4.2g
Valittu annoskoko1265g1666kcal49.1g82g127.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna633g833kcal24.6g41g63.6g1.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823