Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty6250g8750kcal322.5g1747.5g42.5g212.5g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g1042g938kcal8.3g197.9g11.5g0g
Paprikasalaatti, Pirkka1042g302kcal10.4g67.7g0g0g
Tonnikala öljyssä 729g1384kcal197.8g0g65.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g938g750kcal24.4g37.5g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24247kcal1126.8g4101.2g351.8g425g
Valittu annoskoko10000g12123kcal563.4g2050.6g175.9g212.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6062kcal281.7g1025.3g88g106.3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340