Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.4g47kcal0.1g0.1g5.2g0g
Nakki, keskiarvo 258g601kcal29.4g3g53.1g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g644g193kcal9.7g29g2.6g16.1g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g172g77kcal0.3g18.9g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g172g275kcal3.6g6.5g25.8g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g13g28kcal0.8g3.2g1.3g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g2449kcal88.2g122g176.2g33.6g
Valittu annoskoko1266g1225kcal44.1g61g88.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna633g612kcal22.1g30.5g44.1g8.4g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966