Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 310g56kcal1.7g7.7g1.2g2.2g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g422g718kcal84.4g0g42.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 169g298kcal3.2g5.2g28.7g0g
Emmental juustoraaste valio85g329kcal24.5g0g25.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)282g113kcal3.1g20.3g1.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2533g3026kcal233.8g66.4g197.6g12.2g
Valittu annoskoko1267g1513kcal116.9g33.2g98.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna633g757kcal58.5g16.6g49.4g3.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768