Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman4040g6869kcal484.8g0g404g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)2020g2424kcal60.6g82.8g202g0g
Vesi, vesijohtovesi 808g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1111g1585kcal138.9g3.3g113.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g505g1869kcal70.2g366.2g12.6g20.7g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g1515g1288kcal47g69.7g90.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28069kcal1603g1044g1646.8g41.4g
Valittu annoskoko10000g14035kcal801.5g522g823.4g20.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7017kcal400.8g261g411.7g10.4g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632