Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g7595g13291kcal1443g0g835.4g0g
Sipuli 949g287kcal11.9g45.6g1.9g16.1g
Lanttu 633g183kcal6.3g29.1g1.9g11.4g
Porkkana 760g248kcal4.7g42.2g1.5g19.4g
Maustepippuri, annos 1g32g0.9kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28020kcal2931.8g233.8g1682g93.8g
Valittu annoskoko10000g14010kcal1465.9g116.9g841g46.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7005kcal733g58.5g420.5g23.5g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718