Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)13g70kcal0.1g0.1g7.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g456kcal15.6g92.6g2.7g3.9g
Sokeri85g344kcal0g84.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu230g290kcal25.3g0.7g20.7g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus60g192kcal6.6g38.4g1g4.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen750g248kcal24.8g36.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g3202kcal144.8g506.6g64.2g17.4g
Valittu annoskoko1269g1601kcal72.4g253.3g32.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna634g801kcal36.2g126.7g16.1g4.4g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230