Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g88kcal0g21.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)45g99kcal5.9g0.2g8.4g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]316g347kcal46.4g3.2g15.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g226g77kcal0.5g16g0.7g4.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )135g68kcal0.8g16.2g0.3g0.9g
Oltermanni, perinteinen90g325kcal22.5g0g26.2g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 90g67kcal0.7g14g0.4g1g
Makaroni, pasta 198g650kcal20.2g131.8g2.2g6.6g
Rypsiöljy 144g1276kcal0g0g144.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g5992kcal194g406g396.6g25.2g
Valittu annoskoko1269g2996kcal97g203g198.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna635g1498kcal48.5g101.5g99.2g6.3g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76607