Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 75g171kcal3.8g13.1g10.6g4.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 75g149kcal1g1.4g15g3.3g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 495g1698kcal50.4g346.5g5.9g17.3g
Kauralese 75g270kcal13.5g34.2g5.8g13.1g
Vehnälese 30g68kcal4g4.6g1.4g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g5389kcal145.4g835.6g137.4g98.8g
Valittu annoskoko1269g2694kcal72.7g417.8g68.7g49.4g
Annoskoko puolitettuna635g1347kcal36.4g208.9g34.4g24.7g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369