Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g353g388kcal81.2g0g6.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore225g38kcal1.4g5.6g0.9g1.6g
Paprika punainen 139g41kcal1.3g6.3g0.6g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal2g6.3g0.3g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli150g526kcal16.5g111.1g1.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.8g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.5g5.6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g2617kcal209.4g284.2g68.2g18g
Valittu annoskoko1269g1309kcal104.7g142.1g34.1g9g
Annoskoko puolitettuna635g654kcal52.4g71.1g17.1g4.5g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832