Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 900g1293kcal144g0g80.1g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g65g185kcal1.7g34.2g4.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton300g480kcal24g12g39g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g3916kcal339.4g92.4g247.2g0g
Valittu annoskoko1269g1958kcal169.7g46.2g123.6g0g
Annoskoko puolitettuna635g979kcal84.9g23.1g61.8g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484