Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Canderel makeutusjauhe2g7.7kcal0.1g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g16g81kcal1.1g5.2g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g661kcal21.4g19.8g54.6g1.2g
Valittu annoskoko127g330kcal10.7g9.9g27.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g165kcal5.4g5g13.7g0.3g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.8g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580