Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 28g9kcal0.2g1.5g0g0.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g18g107kcal4.3g1.2g9.6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g28g17kcal2.8g1.2g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g413kcal27.4g8.6g29.8g3.6g
Valittu annoskoko127g206kcal13.7g4.3g14.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna64g103kcal6.9g2.2g7.5g0.9g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500