Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g166kcal1g1.5g17.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g370kcal4.4g8.6g36g3g
Valittu annoskoko127g185kcal2.2g4.3g18g1.5g
Annoskoko puolitettuna64g93kcal1.1g2.2g9g0.8g
Arvot/100g100g146kcal1.7g3.4g14.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750