Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 17g59kcal0.1g0g6.6g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.3g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe8.3g31kcal0.3g6.8g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.2g14kcal1g1.9g0.9g0.5g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g17g51kcal1.6g10.2g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g645kcal13.4g105.6g19.4g7g
Valittu annoskoko127g323kcal6.7g52.8g9.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna64g161kcal3.4g26.4g4.9g1.8g
Arvot/100g100g254kcal5.3g41.6g7.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182