Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 20g35kcal1.5g0.5g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi20g90kcal1.3g12g4.2g0.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton8g58kcal0g0g6.4g0g
Mangosose, Piltti25g15kcal0.1g3.7g0.1g0.2g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.1kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g627kcal11.8g53g41.4g1.6g
Valittu annoskoko127g314kcal5.9g26.5g20.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna64g157kcal3g13.3g10.4g0.4g
Arvot/100g100g247kcal4.6g20.8g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199