Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g10g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.1g6.3kcal0.2g1.2g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g28kcal0.8g5.1g0.2g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 42g14kcal1.2g0.8g0.3g1.5g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g8.3g28kcal1.8g0.1g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 17g5.6kcal0.5g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g398kcal15g32.4g21.2g7.4g
Valittu annoskoko127g199kcal7.5g16.2g10.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna64g100kcal3.8g8.1g5.3g1.9g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.7g8.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439