Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Pinaattipakaste 150g14g2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g25kcal1.6g3.3g0.4g0.9g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)13g31kcal2.6g0.1g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g14g53kcal1.8g10g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g254kcal15.4g28.6g8.4g5.4g
Valittu annoskoko127g127kcal7.7g14.3g4.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna64g63kcal3.9g7.2g2.1g1.4g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148