Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g25g43kcal5g0g2.5g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g63g33kcal0.9g7.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g16g25kcal0.5g0.6g2.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g210kcal13.2g15.8g10.4g0.2g
Valittu annoskoko127g105kcal6.6g7.9g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna64g53kcal3.3g4g2.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.2g6.2g4.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134