Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Valkokaali keräkaali 63g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.8g3.6kcal0g0.7g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g323kcal19.2g7.2g23.2g2.8g
Valittu annoskoko127g162kcal9.6g3.6g11.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g81kcal4.8g1.8g5.8g0.7g
Arvot/100g100g127kcal7.5g2.8g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326