Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow17g3.4kcal0.5g0.3g0g0.4g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g8.4g26kcal2g4.1g0.1g1g
Flora ruokakerma 15%3.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g100kcal5.8g10.2g3.8g3.2g
Valittu annoskoko127g50kcal2.9g5.1g1.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g25kcal1.5g2.6g1g0.8g
Arvot/100g100g39kcal2.3g4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798