Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 56g114kcal10.1g0g8.3g0g
Linssi, punainen, Go Green28g91kcal6.7g13.8g0.3g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g442kcal34.8g32.6g18g8.6g
Valittu annoskoko127g221kcal17.4g16.3g9g4.3g
Annoskoko puolitettuna64g111kcal8.7g8.2g4.5g2.2g
Arvot/100g100g174kcal13.7g12.8g7.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122