Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 28g101kcal3.8g18.5g0.8g1.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Tomaattipyree (Felix)7g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g35g4.6kcal0.5g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g503kcal31.4g40.6g22.4g3.6g
Valittu annoskoko127g251kcal15.7g20.3g11.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna64g126kcal7.9g10.2g5.6g0.9g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710