Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa49g8.4kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 14g39kcal0.3g0.4g3.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g7g21kcal1.8g0.1g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g27g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g247kcal16.2g5.4g17.6g1.4g
Valittu annoskoko127g124kcal8.1g2.7g8.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g62kcal4.1g1.4g4.4g0.4g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.1g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186