Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour6.2g19kcal0.2g0.3g1.9g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g269kcal16.4g8g19g2.8g
Valittu annoskoko127g134kcal8.2g4g9.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g67kcal4.1g2g4.8g0.7g
Arvot/100g100g106kcal6.5g3.1g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148