Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras9g33kcal1.3g6.2g0.3g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.5g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g39g10kcal1.3g1.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g302kcal27.2g16.2g14g2g
Valittu annoskoko127g151kcal13.6g8.1g7g1g
Annoskoko puolitettuna64g76kcal6.8g4.1g3.5g0.5g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042