Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona70g48kcal8.6g2.7g0.1g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)35g67kcal1.6g5.6g4.2g0g
Karpalo, pakaste14g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g7g30kcal5.3g0.2g0.8g0g
Liivate 0.7g2.5kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g301kcal32.4g18g10.4g1g
Valittu annoskoko127g150kcal16.2g9g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna64g75kcal8.1g4.5g2.6g0.3g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567