Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.9g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)1.5g5.3kcal0.2g1g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.6g9.8g0.3g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki38g95kcal4.9g1.9g7.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g38g13kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl5.4g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)9g25kcal2.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g442kcal22g32.4g25g2.4g
Valittu annoskoko127g221kcal11g16.2g12.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g111kcal5.5g8.1g6.3g0.6g
Arvot/100g100g174kcal8.6g12.7g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34427