Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.6g0.2g0.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora13g19kcal0.2g0.4g1.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Rusina 7.5g22kcal0.2g4.5g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g286kcal10.6g43.6g6.6g3.4g
Valittu annoskoko127g143kcal5.3g21.8g3.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g72kcal2.7g10.9g1.7g0.9g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.1g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313