Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni, paistettu 13g68kcal2.2g0g6.7g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g220kcal5.4g8.2g17.8g2.8g
Valittu annoskoko128g110kcal2.7g4.1g8.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g55kcal1.4g2.1g4.5g0.7g
Arvot/100g100g86kcal2.1g3.2g7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708