Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)1.2g4.6kcal0g1g0g0.1g
Liivate 1.9g6.5kcal1.6g0g0g0g
Flora vispi 20%25g55kcal0.7g1.2g5g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g13g58kcal0.4g8g2.8g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen3.7g20kcal0.4g1.8g1.2g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 25g8.6kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g621kcal15g83.8g23.6g0.8g
Valittu annoskoko127g311kcal7.5g41.9g11.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna64g155kcal3.8g21g5.9g0.2g
Arvot/100g100g244kcal5.9g32.9g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376