Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka44g133kcal4.2g26.6g0.9g6.6g
Puolukka 42g16kcal0.2g2.8g0.2g1.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 42g32kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g362kcal10.4g71.6g2.4g16.2g
Valittu annoskoko128g181kcal5.2g35.8g1.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna64g90kcal2.6g17.9g0.6g4.1g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480