Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Korppujauho 2.1g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni atria14g50kcal2.1g0g4.2g0g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g392kcal32.6g9.2g24g1.2g
Valittu annoskoko128g196kcal16.3g4.6g12g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g98kcal8.2g2.3g6g0.3g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731