Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%7.5g7.5kcal1.3g0g0.2g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Atria kevyt Perhenakki23g36kcal2.2g1.7g2.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g279kcal10.2g28.2g12.8g3.2g
Valittu annoskoko128g140kcal5.1g14.1g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g70kcal2.6g7.1g3.2g0.8g
Arvot/100g100g109kcal4g11.1g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055