Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g44g7.4kcal0.7g1g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl63g19kcal2.9g1.2g0.2g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g101kcal7.6g6g4.8g2.2g
Valittu annoskoko128g51kcal3.8g3g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g25kcal1.9g1.5g1.2g0.6g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207