Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 15g49kcal1.5g8.7g0.5g1.7g
Rusina 4.7g14kcal0.1g2.8g0g0.5g
Aprikoosi, kuivattu 3.7g8.2kcal0.2g1.6g0g0.3g
Auringonkukansiemen 3.7g22kcal0.9g0.5g1.9g0.2g
Mantelilastu (A la meira)2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.9g6.7kcal0g1.7g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.9g5.4kcal0.1g1.3g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g246kcal7g33.8g7.8g6g
Valittu annoskoko128g123kcal3.5g16.9g3.9g3g
Annoskoko puolitettuna64g62kcal1.8g8.5g2g1.5g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.3g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997