Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g39g137kcal4.3g28.9g0.5g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)33g31kcal7.5g0g0.2g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 3.3g20kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Maito, Kevyt39g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper12g34kcal3g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g492kcal32.4g63.8g12.2g0.2g
Valittu annoskoko128g246kcal16.2g31.9g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna64g123kcal8.1g16g3.1g0.1g
Arvot/100g100g193kcal12.7g25g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297559