Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen14g101kcal0g0g11.2g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g33g28kcal1.1g4.3g0.7g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 28g11kcal0g2.3g0g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g598kcal9.8g75.4g27.4g2.6g
Valittu annoskoko127g299kcal4.9g37.7g13.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna64g149kcal2.5g18.9g6.9g0.7g
Arvot/100g100g235kcal3.8g29.6g10.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612